Preuzmite besplatno aplikacije za Android, iPhone/iPad i PC!

Planet9 aplikacije

Preuzmite besplatno aplikacije za Android, iPhone/iPad i PC!

Kroz aplikacije možete preuzimati dokumente iz vaše Planet9 biblioteke i čitati ih na svojim mobilnim uređajima

Planet9 aplikacije podržavaju ePub i PDF formate eKnjiga, uključujući eKnjige sa Adobe DRM zaštitom kao industrijskim standardom.

Također kroz Android aplikaciju imate direktan pristup Planet9 knjižari koja u svojoj ponudi ima knjige na hrvatskom jeziku.

Planet9 za Vaš Android

Imajte pristup svojim knjigama i dok ste u pokretu na vašem Androidu. Preuzmite knjige iz svoje biblioteke na mobilni uređaj, otvorite ih i nastavite čitati gdje ste stali.

Čitajte svoje knjige na Android uređajima gdje želite, kada želite i kako želite. Okrećite stranice dodirom na ekran, prilagodite veličinu slova ili koristite noćni pregled u tamnijem okruženju.

Planet9 aplikacija za vaš PC i Mac

Imajte pristup svojoj online biblioteci na PCu gdje god imate pristup Internetu. Preuzmite knjige iz svoje biblioteke na PC, otvorite ih i nastavite čitati gdje ste stali. Prebacite knjige na svoj eČitač* putem USBa.

Čitajte svoje knjige na PCu, prilagodite veličinu slova, broj stranica na ekranu ili čitajte knjige na eČitaču.

Dođite u Planet9 knjižaru putem weba i pretražujte knjige, ili pogledajte što se najviše čita i što preporučuju izdavači. Kupnja je jednostavna i možete čitati svoju knjigu odmah.

Preuzmite besplatno aplikacije za Android, iPhone/iPad i PC!